




- Informatii
- De la același brand
Descriere
Blendul poartă numele de MABÓ ABANTU, un nume inspirat de semnificația cuvântului „abantu”, care în mai multe limbi africane înseamnă „oameni”. MABÓ a ales acest nume în onoarea clienților, oamenii dragi la care se gândesc atunci când prăjesc cafeaua.
Când au creat acest blend, cei de la MABÓ și-au propus să obțină un rezultat adaptat pentru a oferi, în ceașcă, o experiență echilibrată, combinând proporțiile potrivite de cafele care se completează reciproc.
Indiferent dacă sunteți un iubitor al espresso-ului pur sau preferați să savurați cafeaua cu lapte, blendul MABÓ vă va oferi un echilibru perfect. Veți experimenta o ceașcă dulce, cu un final fructat și o notă subtilă de ciocolată.
Bucurați-vă de MABÓ ABANTU, un blend creat cu grijă din aceste cafele:
50% Konga Wete, Ethiopia – Fermentation Washed
50% Fazenda Rodomunho, Brazil – Fermentation Natural
Profil de prăjire: Bogdan Georgescu – Campion Național al României și Vice-Campion Mondial
Despre MABÓ Coffee Roasters
MABÓ Coffee Roasters este o prăjitorie de cafea de specialitate din București, fondată de Bogdan Georgescu, Campion Național și Vicecampion Mondial la prăjit cafea, împreună cu Marius Beju. MABÓ Coffee Roasters oferă cafea de origine atent selecționată, trasabilă și sustenabilă, prăjită local, cu accent pe calitate și transparență. Identitatea vizuală creativă și recunoașterea internațională prin competiții au contribuit la transformarea MABÓ într-un reper în piața cafelei de specialitate din România și dincolo de granițe.
Provenienta
Tara de origine | Romania |